Nederlands


Efcon® Water b.v. ontwikkelt, produceert en installeert complete afvalwater meet- en monstername stations. In de Benelux worden Efcon® producten rechtstreeks in de markt verkocht.

Vanwege het feit dat 90% van onze producten wordt geëxporteerd en de meeste multinationals Engels als voertaal gebruiken, is onze site in het Engels opgesteld.

Onze sample technieken (behalve de slangenpomp) voldoen aan de geldende NEN 6600-1 norm. De directie van Efcon® Water maakte tevens deel uit van de NEN 6600 Normcommissie Afvalwater Monstername (nu bijna slapende) en is nauw betrokken bij de regelgeving op het gebied van Afvalwater Debietmeten.

Onze samplers voldoen ook aan de ISO 5667 en EN 16479 richtlijnen (Mcerts op Efconomy Vacuum sampler). Echter, de in Nederland gehanteerde richtlijnen zijn strenger en omvattender dan de ISO en EN richtlijn. Om al deze huidige en komende richtlijnen zo goed mogelijk af te stemmen op de lokale werkwijze (per waterkwaliteitsbeheerder ook nog divers geïntepreteerd), is het verstandig om een van onze Efcon® specialisten op locatie te laten komen. Het is ons vak. Wij bieden graag totaal oplossingen welke u kunt gebruiken in een product- en bedrijfsvergelijkend onderzoek.

Efcon Water b.v. levert in haar thuismarkt complete afvalwater meetsystemen met een gegarandeerde meetnauwkeurigheid van 95% (NEN 6600) en met een streef nauwkeurigheid van 98%. Flowmeter verificatie en flowmeter data validatie zijn onderdelen welke wij in de waarborging van onze Effluent Controle Systemen opnemen. Hiermee spelen wij nu al reeds in op de bijna niet te missen komende marktontwikkelingen.

Nogmaals, u kunt gebruik maken van ons specialisme. Ieder zijn specialisme, ieder zijn vak. 

Wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem dan contact op door te bellen naar T. +31 347 342 777. Uiteraard is het ook mogelijk om ons per e-mail een bericht te sturen: info@avm-efcon.nl

Service
Download de Nederlandse Efcon Water Service datasheet (PDF) voor een uitgebreid overzicht van alle servicemogelijkheden binnen Nederland & België.

OVERZICHT MONSTERNAME STATIONS

Ga naar het overzicht met monstername stations

 OVERZICHT SAMPLE TECHNIEKEN

Ga naar het overzicht met sampling technieken

 
EFCON® DEBIETMETER

Lees de Efcon® debietmeter pagina nu ook volledig in het Nederlands.